Üdvözlünk a Boutiq’Barban, a mi csodálatos világunkban!

Immár 5 éve annak, hogy megnyitottuk a Boutiq’Bar-t, 2008 szeptemberében. Alig egy hónappal később megtörtént a megjósolhatatlan, beütött a Pénzügyi Világválság. Hirtelen túl sok lehetőségünk teremtődött az elbukásra. Nagyon újak voltunk bárkoncepciónkkal, meg akartuk változtatni a vendégek italozási szokásait, nem volt befektetői hátterünk és a nagyon rosszul menedzselt átépítés teljesen padlóra küldött bennünket pénzügyileg.
Nyitás közben szembesülnünk kellett két másik, óriási problémával.
Az italpiacon nem volt beszállító, aki kielégítette volna speciális kéréseinket és talán a legnehezebb, hogy nem volt az elvárásainknak megfelelő tudású, alkalmazható bartender. A „Hogyan működtessünk egy sikeres bár”-t szinte minden összetevője megvolt. Elméletben.

Egy kedves barátunk mondta, hogy a nehéz kezdésre édes a visszaemlékezés. Ez valóban így van, de ott és akkor nem volt benne semmi édes. Az egyetlen dolog, ami vitt előre, az a hit magunkban és a kitalált koncepcióban, valamint az, amit azóta is gyakorlunk és tudunk. Mosolyogni.
5 év alatt nagyon sok minden megváltozott. A kicsi, speciálitásokra szakosodott bárok robbanásszerű elterjedésére senki nem számított ilyen mértékben. A Boutiq’Bar-ban is sok minden megváltozott, de a legfontosabb azonban nem: itt vagyunk és eltökéltebbek vagyunk, mint valaha és ha lehet, még jobban fókuszálunk vendégeink folyamatosan változó igényeire.
5 év alatt Magyarország legjobb cocktail bárjának választottak minket, bártendereink számtalan magyarországi és nemzetközi versenyt nyertek meg, 2012-ben pedig a Világ 50 legjobb bárja közé választott minket a Drinks International.
Hogy hosszú történetünket rövidre vegyük, nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy itt vagy és olvasod ezeket a sorokat. Kérünk, engedd el magad, töltsd kellemes lazulással az időd és ‘socialize’ szabadon.
A Boutiq’Bar csapata